Suporti metalici ATMSuporti ATM

OpenWay proiecteaza, produce si instaleaza suporti metalici pentru terminale bancare. Suportii sunt confectionati din rectangulare metalice sau dural, fiind compatibile cu toate terminalele bancare existente.

Suportii sunt confectionati in doua variante constructive: standard si atipici.

Suportii standard sunt destinati locatiilor unde preluarea de nivel se afla intr-o cota acceptabila, acest model fiind reglabil pe inaltime (+/- 100 mm).
Suportii atipici sunt destinati locatiilor unde cota pardoselii de amplasarea a terminalului este mult diferita de cota exterioara (zona unde se efectueaza tranzactii). Astfel, se asigura inaltimea reglementata dintre pardoseala si tasta 5.

Suportii sunt proiectati si executati astfel incat sa reziste la o greutate de 3000 KG. Functie de locatia in care urmeaza a se instala ATM-ul, suportul poate fi vopsit in culoarea terminalului sau vopsit in camp electrostatic in orice nuanta RAL.

Indiferent de modelul suportului, acesta vine dotat cu un kit de asigurare la sol (imbulonare). Kit-ul este alcatuit din accesoriile descrise in cadrul produsului [ParaSafe].Suport standard (v.1.16)

Suport standard, destinat urmatoarelor terminale bancare: NCR, Diebold, Wincor-Nixdorf. Suportul are o dimensiune fixa, fiind reglabil pe inaltime. Suportul standard poate fi reutilizat si in alte locatii.

Suport atipic (custom)

Suport atipic, proiectat si confectionat in functie de locatia unde urmeaza a se instala terminalul bancar. Acest model de suport nu poate fi reutilizat intr-o locatie noua.Pentru detalii suplimentare cu privire la suporti, va rugam sa ne contactati.
 
Publica aceasta pagina pe:
 

Recomand aceasta pagina