Pachete de serviciiAll-In-One Concept!

All-In-One Concept reprezinta un pachet complet de servicii, menit sa asigure o dezvoltare standardizata a parcurilor de terminale bancare (ATM, ASV, BNA, etc). Pachetul de servicii All-In-One Concept contine atat serviciile necesare locarilor/relocarilor terminalelor bancare, cat si serviciile adiacente. Incepand cu depozitarea ATM-urilor, transportul si instalarea acestora, si terminand cu asigurarea la sol si instalarea optionalelor (centrale de efractie, casete luminoase, echipamente de comunicatie), All-In-One Concept se adreseaza clientilor care doresc optimizarea fluxului de instalare si reducerea costurilor operationale prin externalizarea catre un singur operator.

Aditional, puteti opta pentru pachete de servicii selective. Astfel, puteti solicita functie de necesitati unul sau mai multe servicii din portofoliul nostru, construindu-va propriul pachet operational.

In plus, puteti solicita servicii la cerere, altele decat cele expuse in portofoliul nostru actual. OpenWay dezvolta constant portofoliul de produse si servicii in functie de solicitarile clientilor.


All-In-One Concept

Pachet complet de servicii destinat locarii si/sau relocarii terminalelor bancare. Profitati de avantajul externalizarii catre un singur operator.

Servicii selective

Alegeti serviciul de care aveti nevoie. Construiti-va pachete dedicate de servicii. Alegeti din lista noastra de servicii sau solicitati un serviciu nou.


 
Publica aceasta pagina pe:
 

Recomand aceasta pagina