Identitatea noastra

OpenWay Grup este o companie romaneasca, cu sediul central in Bucuresti si punct de lucru in Ilfov. Compania a fost infiintata in anul 2004 si isi desfasoara activitatea la nivel national.


OpenWay a intrat pe piata terminalelor bancare din Romania in anul 2005 prin instalarea primului ATM pentru Banca Romaneasca. Portofoliul de produse si servicii s-a extins apoi an de an, OpenWay devenind astazi un partener de drum lung pentru bancile cu care colaboreaza.


La 10 ani de la infiintare, s-a luat decizia de continuare a expansiunii, dezvoltand noi servicii destinate parcurilor de terminale bancare. Astfel, incepand cu ianuarie 2014, OpenWay s-a divizat in doua entitati independente: OpenWay Grup si OpenWay Services, putand astfel acoperi intreg spectrul de activitate: depozitare, transport, asigurare la sol, instalare, productie, consumabile si infrastructura.


OpenWay isi indeplineste cu seriozitate misiunea de a oferi clientilor calitate inalta si servicii excelente. Suntem partenerul de incredere al bancilor, asigurand pachete complete de servicii croite dupa nevoile lor, bazate pe competenta in calitate.


Ne orientam intreaga activitate dupa concepte precum: calitate, competenta, seriozitate, dinamism, amabilitate, disponibilitate, precizie si punctualitate, rapiditate, tehnologie de ultima generatie.


Afacerea noastra are patru valori fundamentale:


Clientul - este in centrul activitatii si atentiei noastre, impreuna cu afacerea si necesitatile lui;


Competenta - ne perfectionam continuu pentru a ne face meseria in cel mai eficient mod;


Colectivul - suntem mandri ca facem parte din echipa OpenWay, iar raspunderea ne onoreaza;


Calitatea - este unul dintre factorii care au stat la baza reusitei noastre. Vom continua !Ultima actualizare a paginii: 03 februarie 2014
 
Publica aceasta pagina pe:
 

Recomand aceasta pagina