Despre noi

Lider national pe segmentul de locare/relocare terminale bancare, OpenWay ofera servicii si produse complete si competitive pentru sectorul financiar-bancar. Recunoscut ca un partener de drum lung, OpenWay are in vedere interesul clientului, dezvoltand o gama variata de produse si servicii menite sa optimizeze dezvoltarea parcurilor de terminale bancare.


Membru fondator al Grupului de Companii OST, OpenWay nu a inregistrat un succes bazat doar pe ideile inovatoare si a politicii companiei. In prima linie stau inginerii si tehnicienii de productie, care asigura un standard de calitate maximal. De aceea, alegerea unui partener ca OpenWay reprezinta o investitie pe termen lung.


Noile noastre servicii, confirma faptul ca dorim mereu sa atingem noi culmi. Liniile noastre de produse promit nu numai un confort financiar clientilor, ele dovedesc si puterea inovatoare a companiei.


In prezent, OpenWay ofera produse si servicii pentru 40% din sectorul financiar-bancar roman, avand in plan, ca pana la finalul anului 2014 sa mareasca acest portofoliu de clienti la 60%.


Inca din 2004, an in care compania a fost infiintata, am activat in baza principiului conform caruia cea mai importanta valoare a companiei sunt clientii, iar cea mai importanta tinta care trebuie atinsa este satisfactia acestora.


Totodata, OpenWay vine in intampinarea clientilor proiectand solutii personalizate, functie de planul de dezvoltare al acestora, astfel incat costurile operationale (OPEX) sa fie diminuate.


Fuziunea prin absorbtie OpenWay / OST Group

Ca urmare a procesului de fuziune prin absorbtie, OpenWay a finalizat procedurile juridice si operationale, preluand astfel integral portofoliul de produse si servicii detinut de celelalte doua companii apartinand grupului OST.

Incepand cu luna noiembrie 2013, OpenWay si-a consolidat pozitia pe segmentul de locare/relocare terminale bancare si servicii conexe, ajungand la o cota de piata de 26% - devenind astfel numarul unu in acest sector.

Incepand cu 1 ianuarie 2014, OST Group isi intrerupe activitatea, contractele in derulare fiind preluate automat de catre OpenWay.


 

Ultima actualizare a paginii: 21 octombrie 2013
 
Publica aceasta pagina pe:
 

Recomand aceasta pagina