Marketing DispenseATM Marketing

Marketing Dispense reprezinta un nou concept de promovare a produselor si/sau serviciilor destinate sectorului de mass-market, si nu numai. Noul concept consta in promovarea companiilor, utilizand un canal unic de distributie a mesajelor comerciale, garantand atingerea unui public tinta - stabilit de fiecare companie in parte.

Campaniile de marketing sunt derulate pe o vasta retea de terminale bancare (bancomate), utilizand pentru promovarea produselor si/sau a serviciilor, individual sau simultan, urmatoarele instrumente:

  • spoturi video
  • imagini statice
  • cupoane (flyer-e)
Promovarea este extrem de eficienta, serviciul Marketing Dispense putand fi configurat, astfel incat fiecare companie sa poata personaliza un algoritm propriu de publicitate.

Un alt avantaj al acestui canal de promovare, consta in configurarea publicului tinta, in functie de o serie de criterii stabilite de companie: sume retrase, zone demografice, clienti unici, clienti constanti, etc.

Intrucat OpenWay administreaza mai multe parcuri de terminale bancare apartinand bancilor comerciale din Romania, avem obligatia de a proteja imaginea acestora printr-o atenta selectie a companiilor promovate. Astfel, acest serviciu se adreseaza doar companiilor mari, care au un brand puternic si recunoscut la nivel european si/sau international.Marketing Dispense

Solutia este extrem de flexibila, ea putand fi implementata pe unul sau mai multe terminale bancare. Acest serviciu de tipul "Call to Action !" garanteaza numarul lunar de clientiPentru detalii complete cu privire la acest produs, va rugam sa ne contactati.
 
Publica aceasta pagina pe:
 

Recomand aceasta pagina