Legal

Prin accesarea site-ului www.openway.ro utilizatorii consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare, REGULI PRIVIND INFORMATIILE, precum si legislatia aplicabila in jurisdictia utilizatorului.

Utilizatorii acestui site sunt sfatuiti sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare. Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea site-ului supunandu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare. Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului site, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti utilizatorii.

Acest site poate contine legaturi (link-uri) catre alte site-uri care nu apartin OpenWay sau unui afiliat al acesteia, drept pentru care OpenWay nu este raspunzatoare sub niciun aspect pentru continutul acestor site-uri. Acest site este destinat institutiilor financiar-bancare din Romania. Pentru verificarea aplicabilitatii acestor informatii asupra altor companii, va rugam sa ne contactati .

REGULI PRIVIND INFORMATIILE

OpenWay inregistreaza numai informatiile pe care ni le oferiti in mod voluntar la vizitarea si utilizarea site-ul nostru. OpenWay va procesa informatiile personale (cum ar fi numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de email) pe care ni le-ati oferit in mod voluntar prin intermediul site-ului OpenWay sau prin corespondenta prin email, in scopul intampinarii sugestiilor, nevoilor si cerintelor dumneavoastra. OpenWay va lua in considerare si utiliza, in interes propriu, sugestiile, ideile, conceptele sau tehnicile pe care ni le veti propune prin intermediul site-ului nostru.

Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.openway.ro. Protectia drepturilor de proprietate intelectuala

Site-ul www.openway.ro si toate informatiile continute sunt proprietatea OpenWay si nu pot fi valorificate, copiate sau reproduse in niciun fel, pe niciun suport fara acordul prealabil scris al OpenWay Services SRL. OpenWay este marca inregistrata a companiei OpenWay Services SRL. Toate marcile de comert, marcile de serviciu, emblemele, logo-urile, reprezentarile grafice, imaginile precum si informatiile continute in prezentul, sunt proprietatea exclusiva a companiei OpenWay Services SRL, care va putea fi titular si pentru alte drepturi de proprietate intelectuala. Site-ul www.openway.ro incluzand nelimitativ textele, imaginile, reprezentarile video sau audio continute de acesta, sunt protejate de prevederile legislatiei in vigoare privind drepturile de proprietate intelectuala.

Limitarea raspunderii

Toate datele, informatiile, comunicatele, comentariile, inclusiv cele cu caracter financiar, continute de site-ul www.openway.ro sunt furnizate publicului doar pentru informarea acestuia; astfel de informatii nu constituie o oferta de vanzare, nu reprezinta consultanta pentru investitii sau recomandare pentru participarea la tranzactii de orice natura. OpenWay isi rezerva dreptul de a adauga, modifica sau retrage oricand informatii din acest site. Desi OpenWay depune eforturi pentru a prezenta publicului prin intermediul acestui site informatii exacte si actuale, OpenWay nu este responsabila pentru nicio eroare sau omisiune cuprinsa in informatiile continute de site-ul www.openway.ro

PREVENIRE FRAUDA

Ne-au fost semnalate unele tentative de frauda prin e-mail, mesaje scrise, sau prin alte mijloace de comunicare. Acestea pot parea initiate de OpenWay, dar in realitate sunt efectuate de persoane care nu reprezinta OpenWay si au scopul de a obtine informatii nejustificate. Incercarile de frauda pot fi identificate dupa urmatoarele indicii:

- iti sunt solicitate informatii confidentiale
- se impune trimiterea unui raspuns urgent
- in mesajele e-mail sunt incluse adrese web, similare celor detinute de diverse organizatii legale, dar avand denumirile usor modificate

OpenWay nu solicita Clientilor sai prin e-mail informatii referitoare la ID-uri, parole personale sau coduri de acces.

Aceste informatii sunt strict confidentiale si nu trebuiesc comunicate !
In caz contrar iti asumi intreaga responsabilitate !


Daca identifici o tentativa de frauda, te rugam sa ne contactezi cat mai repede la adresa de e-mail Office@OpenWay.ro sau unul dintre telefoanele afisate in sectiunea contact.


Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati.